Welke soorten beeldende kunst zijn er?

Geld

Bij beeldende kunst komen verschillende kunstvormen samen. Je kunt namelijk een prachtig beeld kopen voor in het kozijn. Maar ook kun je ervoor kiezen om een stapje groter te gaan. Vaak wordt er dan gekozen voor een bronzen beeld voor in de tuin. Deze zijn makkelijker te onderhouden als een gipsen of keramische variant. Maar daarnaast hebben wij ook prachtige kunstwerken die je al cadeau kunt geven. Of het nu gaat om originele asbak of juist weer een tegeltje bij Artihove is niets te gek. Ook kun je bij ons een aanvraag doen voor een maatwerk oplossing. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een beeld of sculptuur op maat maken naar jouw wensen. Maar ook vind je abstracte kunst bij ons in de webshop. Heb je een creatief brein of ben je opzoek naar inspiratie? Dan kun je bij ons in de webshop alvast gaan oriënteren.

Een afscheidscadeau kopen voor je collega

Een afscheidscadeau vinden is al moeilijk. Maar een afscheidscadeau collega is nog veel lastiger. Je moet iets persoonlijks vinden wat bij diegene past. Als het een collega is die je erg waardeert dan wil je een uniek cadeau hebben. Vaak wordt er voor een bronzen beeld gekozen zodat diegene jou altijd in gedachte heeft in huis. Maar je kunt ook kiezen voor een tegeltje met daarop een persoonlijke boodschap. Zo weet je zeker dat ze je niet meer vergeten. En dit is natuurlijk het belangrijkste van een cadeau. Daarnaast hebben wij een grote collectie betaalbare kunst. Er is dus voor ieder budget een mooi en uniek cadeau te vinden. Neem de tijd om door alles heen te bladeren zodat je het perfecte item kunt vinden.

Het perfecte bronzen beeld kopen

De bronzen beelden winkel heeft een grote collectie aan beelden. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. De kleinere varianten bestaan voor het grootste gedeelte uit brons. Dit wordt slechts met 10-30 % aangevuld met tin. Wil je dit liever niet dan kun je kiezen voor een maatwerk oplossing. Wij gaan dan aan de slag voor je om een uniek item te maken met de gewenste samenstelling. De bronzen beelden heb je ook in grotere varianten. Deze worden veel gebruikt door mensen met een grote tuin. Meestal bestaat de tuin voor zon 30% uitbeelden. En door de grote collectie die wij hebben kun je een persoonlijke touch meegeven aan de tuin. Dit is de meest voorkomende reden waarom mensen kiezen voor een bronzen beeld.

Een mooi sculptuur vinden

mooie sculpturen vind je online op de webshop van Artihove. Sculpturen verkopen wij niet alleen in het brons maar ook in het zilver. Wel is het zo dat zilver minder goed tegen weersomstandigheden kan. Bij voorkeur plaats je deze dan ook binnen. Wij hebben een grote collectie met sculpturen waaruit je kunt kiezen. Maar er is ook maatwerk mogelijk indien je dit wilt. Dit wordt vooral gedaan als iemand overlijd. Dan wordt er namelijk gekozen voor een echt lijkend beeld. Dit is de mooiste herinnering aan iemand die je kunt hebben.