top horeca parasols

1Mijn onderneming draait op dit moment als een tierelier. De omzet wordt met de week hoger en dat vindt ik natuurlijk fantastisch. Natuurlijk investeer ik een deel van de omzet dan ook in het personeel. Zo ben ik de afgelopen week flink bezig geweest met de rokers en eet ruimte van mijn personeel. Aangezien het bedrijfspand een stuk groter is dan voorheen. Leek het mij een leuk idee om een grote aula te gaan maken met een terras. Zo kan iedereen lekker op het terras gaan zitten als het lekker weer is. De aula en het terras waren eindelijk klaar.Totdat ik merkte dat er super veel wind terecht kwam op het terras. Door de wind viel er steeds van alles van de tafels af. Zodoende ging ik een oplossing zoeken voor dit probleem. De oplossing van dit probleem vond ik in horeca parasols. Met grote parasols kun je niet alleen wind tegen houden maar ook de zon, multifunctioneel dus! Natuurlijk wilde ik deze parasols gaan aan schaffen. Vandaar dat ik opzoek ging naar de goedkoopste aanbieder!

1

Hele goede producten!

Natuurlijk speurde ik het internet af zoekende naar de goedkoopste aanbieder. Na het vergelijken van een aantal aanbieders bleek het dat xterior het voordeligste was. Uiteindelijk heb ik dan ook twee parasols aangeschaft bij dit bedrijf. Enkele dagen na de bestelling werden de horeca parasols al geleverd.2