Onderdelen voor de motor nodig?

Lees over onderdelen zoals een motor koppeling voor een Royal Enfield classic 500 of BMW R Nine T custom. Er is genoeg om van je motor iets moois te maken zodat jij die caféracer hebt die bij je past. Tevens in deze tekst nog een korte uitleg over het nut van een druppellader accu.

Pekel maakt een motor lelijk

Met een auto is goed door de pekel te rijden, maar met een Royal Enfield classic 500 of BMW R Nine T custom kun je dat beter niet doen. Zelfs na een kort ritje door de pekel zit het van boven tot onder, tot aan achter de motor koppeling aan toe. Stal dus in de winter de motor, maar zorg dat de accu in beweging blijft. Laat de accu met een klein lampje bijna volledig ontladen om met een druppellader accu heel langzaam de accu weer op te laden. Een druppellader accu is dan ook een goede investering, want je accu gaat langer mee.

Stijlvol de weg op

In het voorjaar als de pekel weg is haal je de Royal Enfield classic 500 of BMW R Nine T custom uit de stalling. Als het goed is kan dan de druppellader accu in de kast tot de volgende winter. Het is een mooi moment om wat aanpassingen te doen zoals een andere motor koppeling monteren. Maar als je Royal Enfield classic 500 of BMW R Nine T custom al een goede motor koppeling heeft, dan kun je misschien iets doen met je outfit. In de shop tref je van alles aan op het gebied van helmen en motorkleding, er zijn zelfs speciale lijnen voor ladies en kids. Als je iets van je gading ziet dan koop je dat online, je hebt dan zichtgarantie.