Leningdirekt.nl vind ik echt een aanrader!

Leningdirekt.nl

Leningdirekt.nl Een tijdje geleden heb ik voor het eerst een kijkje genomen op leningdirekt.nl. Dit heb ik gedaan op aanraden van een goede vriendin van mij. Zij had hier zelf ook verschillende kredieten met elkaar vergeleken en vond het erg fijn dat ze het hier ook meteen kon afsluiten. Zelf wilde ik graag wat extra lenen voor de aanschaf van een auto. Eigenlijk wilde ik zelf liever doorgaan met sparen, maar dat was helaas geen optie. Doordat ik een nieuwe baan aangeboden kreeg, moest ik wel vervoer aanschaffen. Met de trein gaan is ook erg prijzig, dus uiteindelijk was dit de beste optie voor mij. 

Leningdirekt.nl

Mijn ervaring met Leningdirekt.nl

Toen ik op leningdirekt.nl kwam, vond ik het fijn dat er heel veel informatie te vinden was over alles wat zij aanbieden. Er zijn namelijk 4 verschillende leningen waar je gebruik van kunt maken. In dit geval ben ik voor een persoonlijke gegaan, want dat bleek het beste bij mijn situatie te passen. Mocht jij niet precies weten wat je nodig hebt, dan weet ik zeker dat je dat op hun site uit kunt vinden. Doordat zij heel veel verschillende aanbieders met elkaar vergelijken, krijg jij uiteindelijk het meest voordelige aanbod te zien. Dit betekent de looptijd die jij graag wilt met de laagste rente.

Een nieuwe aankoop

Zelf heb ik er uiteindelijk ook voor gekozen om via leningdirekt.nl het afsluiten te regelen. Dit ging heel erg gemakkelijk en snel. Voor ik het wist had ik het bedrag al op mijn bankrekening staan en kon ik gaan kijken naar mijn nieuwe bolide. Deze heb ik inmiddels aangeschaft en ik ben er ongelofelijk blij mee. Het afbetalen is nu begonnen en dat gaat heel erg goed. Ik heb van tevoren goed uitgerekend hoeveel ik kon missen in de maand en daardoor heb ik niet meer geleend dan ik aan kan.