Leenproducten

Geldlenen-Check is het bedrijf die u elke leningvorm kan aanbieden. U kunt hier kiezen uit een breed assortiment leningen. Voordat u zomaar een lening afsluit is het handig eerst te weten welke lening ideaal is voor u. Onze specialisten helpen u hier graag bij.

img-doorlopend-krediet (3)Persoonlijk advies
Bij Geldlenen-Check zijn wij er over de jaren achter gekomen dat het erg belangrijk is de leningen aan te passen per persoon. Wij doen dit omdat ieder persoon zijn eigen wensen en eisen heeft. Zo kan de lening die uw buurman heeft niet hetzelfde ideale effect voor u hebben. Met deze reden gaan onze adviseurs met u een sterk gesprek aan om erachter te komen welke wensen u heeft. Zo bent u verzekerd van een lening die bij u past.

Flexibele leningen
Stel er veranderd een financiële dienst in uw leven. Dan is het van belang dat uw lening hier ook naar wordt aangepast. Wordt dit niet gedaan, dan maakt u de kans om te weinig geld binnen te krijgen of u krijgt juist teveel. Dit is over het algemeen een simpele taak. Om uw wijzigingen door te geven kunt u contact opnemen met Geldlenen-Check. In dit gesprek verteld u uw wijzigingen en zorgen wij ervoor dat uw lening wordt gepersonaliseerd.

Doorlopend Krediet
Het doorlopend Krediet werkt net even anders. Deze lening is gemaakt voor mensen die zo een onverwachte betaling op kunnen vangen. Hiermee kunt u een voorbeeld nemen aan het stuk gaan van uw auto. U kunt ook de lening afsluiten als u een nieuwe auto wilt kopen.

Persoonlijke Lening
Met deze lening houdt u elke maand een vast bedrag achter de hand. Op deze manier kunt u gelijk van uw inverstering profiteren. Zie het als achteraf sparen!

WOZ Krediet
De WOZ krediet lening komt voornamelijk overeen met het doorlopend krediet. Toch zitten hier enkele verschillen in.

Klik hier: direct geld lenen