Is er een uitvaartverzekering voor iedereen?

Bij DELA vindt u uitvaartverzekeringen voor iedereen. Dat betekent voor oud en jong want je kunt ook op oudere leeftijd bij DELA een uitvaartverzekering afsluiten. Zelfs wanneer u ouder bent dan 75 jaar is er een mogelijkheid om nog via een koopsompolis of een depositofonds iets extra’s te sparen voor u uitvaart. Wanneer er een kindje wordt geboren kunt u dit melden bij DELA en dan wordt dit kindje op uw eigen polis gezet. Uw partner kan ook worden bijgeschreven op uw Polis

Welke uitvaartverzekering is voor u het beste?

Welke DELA Uitvaartverzekering voor u het beste is bepaald u helemaal zelf. U kunt zelf op de website van overstappen.nl uitvaartverzekeringen op eenvoudige manier met elkaar vergelijken. Op dit moment is de bestverkochte DELA verzekering het DELA UitvaartPlan Diensten. Daarbij verzorgt DELA voor de nabestaanden de uitvaart. Wanneer u bent verzekerd via de verzekering DELA UitvaartPlan Diensten zijn hierbij de belangrijkste diensten verzekerd. Er wordt ook nog gespaard voor een vast extra bedrag. Dit bedrag kunt u, tot een bepaalde hoogte, zelf bepalen. Met dit bedrag kunnen uw nabestaanden kosten betalen die niet worden vergoed door Het DELA UitvaartPlan Diensten.

Het verschil tussen de aangeboden uitvaartverzekeringen van DELA

DELA biedt verschillende uitvaartverzekeringen aan zoals het DELA UitvaartPlan Diensten en het DELA UitvaartPlan Geld. Daarnaast kunt u op oudere leeftijd ook nog een koopsompolis of een depositofonds afsluiten. Bent u er zeker van dat uw nabestaanden graag hulp hebben bij de uitvaart van een specialist, kies dan voor het DELA UitvaartPlan Diensten. Wanneer u of uw nabestaanden uw uitvaart in het buitenland willen laten plaatsvinden dan is het DELA UitvaartPlan Geld de juiste oplossing. Het DELA UitvaartPlan Geld is ook een goede keuze wanneer u al ergens anders een uitvaartverzekering heeft maar deze eigenlijk niet dekkend genoeg is. Met het DELA UitvaartPlan Geld, ontvangen uw nabestaanden een vooraf vastgesteld geldbedrag, maar daarvan moeten ze dan ook alle kosten betalen, ook de diensten voor een uitvaartorganisatie zoals de DELA.

Kiest u voor een DELA koopsompolis of depositofonds?

Wanneer u kiest voor de DELA koopsompolis dan moet u eenmalig een bedrag storten naar DELA. Dat geld komt vrij bij uw overlijden en is beschikbaar voor uw uitvaart. Kiest u voor het DELA Depositofonds dan stort u op geregelde tijden een bedrag naar DELA. Wanneer u overlijdt dan komt het volledige bedrag van dit depositofonds vrij voor de nabestaanden om te besteden aan de kosten voor uw uitvaart.