Het verschil tussen Pokemon Blister pack en een boosterpack

kredietwaardigheid bedrijf

Je kunt je misschien afvragen wat het verschil is tussen de Pokemon Blister pack en de boosterpack. De kaarten die je in de Blisterpack terug zal vinden zijn vrijwel dezelfde kaarten als in de boosterpack. Bij de Blisterpack krijg je er echter een munt of een ander promo item bij. Per Pokemon Blister pack is de inhoud weer anders waardoor het iedere keer weer een verrassing is tijdens het openmaken van de pack. Wil je graag een Pokémon promo kaart of een Pokémon munt in je collectie opnemen? Dan kies je voor de blisterpack in plaats van de boosterpack. Hoe meer blisterpacks je koopt, hoe meer items je kunt verzamelen voor jouw collectie en hoe meer Pokémonkaarten je kunt verzamelen.

De 3-pack Pokemon Blister bestellen

Wanneer je een Pokemon Blister gaat aanschaffen zie je dat je hier twee soorten in hebt. Zo kies je voor de clicklane blisterpack en de 3-pack. Bij de clicklane blisterpack krijg je een boosterpack en een munt en een andere Pokémon kaart. Bij de blister 3-pack krijg je drie boosterpacks, een speciale promo Pokémon kaart en een Pokémon munt. Met een 3-pack bespaar je ook direct op de kosten doordat een 3-pack iets goedkoper is dan drie losse blisterpacks te kopen én je krijg meer waar voor je geld. Voor de echte verzamelaars zijn de Blisterpacks interessant door de leuke toevoegingen die je erbij krijgt. Wanneer je alleen Pokémon kaarten verzameld kun je de Blisterpacks overslaan en kies je voor de boosterboxen of de losse kaarten.

Altijd diverse Blister packs op voorraad

Online kun je vrijwel altijd een Pokemon blister pack aanschaffen door de ruime voorraad. Ook in de winkel staan er vaak nog genoeg blisterpacks op je te wachten. Je kunt jouw blisterpacks makkelijk online bestellen. De packs worden dan bij jou thuis geleverd waarna jij aan de slag kunt gaan met het uitpakken van de blisterpack. Ook kun je binnenstappen in de winkel om het aanbod te bekijken en jouw nieuwe Pokémon kaarten of blisterpack mee naar huis nemen. Wil je goedkoop een pareltje op de kop tikken? Dan kun je ook kijken bij de Pokémon sale items. Hier vind je een hoop Pokémon kaarten en boxen die zijn afgeprijsd. Zie je een mooie Pokémon kaart? Wees er dan snel bij want op=op. Door het wisselende assortiment en de grote vraag naar kaarten kan het erg snel gaan. 

Een perfect cadeau om te geven 

Ken je iemand die helemaal fan is van Pokémon? Dan is een Pokemon Blister pack het ideale cadeau om te geven. Naast dat de ontvanger Pokémon kaarten ontvangt krijgt diegene ook nog leuke extraatjes. Hiermee kan in korte tijd de collectie flink worden uitgebreid. Zeker wanneer er wordt gekozen voor de Pokemon Blister 3-pack. De ontvanger krijgt hiermee drie boxen in een waardoor het één groot cadeau is waar de ontvanger lang zoet mee is om dit allemaal uit te pakken. De blisterpack is een mooi cadeau voor verjaardagen, kerst of sinterklaas en zal een feestje zijn om uit te pakken.