Eerlijke prijs voor je goud

Goud inkoop

Het kan soms financieel flink tegenzitten, door verschillende financiële tegenslagen kun je niet anders dan te kijken of je nog ergens geld vandaan kunt halen om toch rond te komen. Misschien is het een goed idee om de gouden sieraden waar je toch niets mee doet in te ruilen, zilvergoudamsterdam.nl doet aan goud inkoop contant geld. Je kunt er je sieraden laten taxeren, je bent dus niet verplicht om direct ermee akkoord te gaan. Zeker is wel dat je een eerlijke, en de hoogste vergoeding krijgt voor je gouden sieraden.

Goud inkoop

Laag of hoog gehalte

Of je nu een ring hebt van 9 karaat, of een gouden armband van 24 karaat. Alles wat van goud is kun je bij goud inkoop inleveren, van munten tot sloop goud of oud goud. Omdat de prijzen regelmatig worden aangepast naar de actuele koers, weet je zeker dat je bij zilvergoudamsterdam.nl de eerlijke en hoogste prijs krijgt. Het wegen en controleren van het goud gebeurd in een veilige discrete omgeving, taxeren van je sieraden of andere voorwerpen is gratis en geeft geen enkele verplichting. Besluit je over te gaan tot verkoop van je sieraden, dan krijg je natuurlijk contact uitbetaald.

Altijd eerlijke handel

Bij goud inkoop wordt er altijd door middel van een controle, beoordeeld op echtheid en betrouwbaarheid. De uitkomst van deze check zal bepalen of zilvergoudamsterdam.nl je een aanbod zal doen voor je goud, bij de minste twijfel zal er geen aanbod worden gedaan door de medewerkers zonder een verklaring af te leggen. Zonder identiteitsbewijs wordt er ook niets ingekocht, deze moet geldig zijn anders kan er niets ingekocht worden. Of je er nu voor de 1e keer komt of de 5e keer, een geldig bewijs van je identiteit moet je kunnen overleggen. Het inleveren van gestolen goederen wordt direct gemeld bij de politie.