Zo vind je binnen no time een kantoor in Amsterdam! 

Deskfinder

De eerste stap als ondernemer, groei van je bedrijf of een strategisch slimmere keuze: wat is jouw reden om op zoek te gaan naar een kantoor in Amsterdam? We kunnen ons goed voorstellen dat deze zoektocht wat hobbels met zich meebrengt. Waar let je op? Hoe ben je de concurrentie voor? Hoe vind je überhaupt iets wat aan jouw wensen en eisen voldoet? Los van opties als Funda en Deskfinder, hebben we nog meer tips voor je op een rij gezet.

Spread the word 

Kindjes die vragen, worden overgeslagen. Met die uitspraak die je vroeger waarschijnlijk regelmatig hoorde, zijn wij het helemaal niet eens. Wanneer je iets wil, mag je erom vragen. Sterker nog: je moet er in sommige situaties om vragen. Door je doel voor jezelf te houden, verklein je de kans op succes. Door het uit te spreken én met andere mensen om je heen te delen, kan een mooi nieuw kantoor in Amsterdam ineens dichterbij zijn dan je verwachtte. Praat erover en geef aan dát je een mooie werkruimte zoekt en waar deze voor jou aan moet voldoen. Het kan maar zo dat iemand in jouw omgeving je verder kan helpen.

Deskfinder

Gebruik de kracht van het internet

Houd je oproep voor een mooi kantoor niet binnen je eigen, bekende netwerk. Het is bizar wat het internet kan doen. Plaats een oproep op LinkedIn, Facebook of Instagram. Wil je extra opvallen? Maak dan gebruik van video, Reels of het razendpopulaire TikTok. Je zult verbaasd zijn hoe snel jouw oproep de juiste persoon bereikt.

Bedrijfsmakelaars en andere professionele platforms 

De meest logische stap die je kunt zetten in je zoektocht naar een huis of kantoorpand, is een bedrijfsmakelaar inschakelen. Heel slim, ook in dit geval. Heeft de makelaar op dit moment geen interessant aanbod staan? Vraag dan of ze je zoekopdracht willen bewaren, zodat de bedrijfsmakelaar contact met je op kan nemen als er wél een kanshebber tussen zit. Denk daarnaast ook aan zakelijke platforms als Funda Business of Deskfinder: gratis hulp bij het vinden van jouw kantoorruimte in Amsterdam.

Het kan een lastige klus zijn, maar ons advies: geef niet op! Een kantoor in Amsterdam biedt waanzinnig veel leuke bonussen en voordelen.