Op zoek naar een boekhouder in Utrecht?

Omdat het weer tijd is voor de jaarlijkse fiscale aangifte ben ik op zoek gegaan via de welbekende zoekmachine naar boekhouder Utrecht. Het liefste wilde ik een boekhouder in de omgeving van Utrecht omdat mijn bedrijf in Utrecht zit. Omdat ik zelf heel erg druk ben met mijn werkzaamheden binnen het bedrijf en daarnaast nog een gezin heb waar ik tijd aan wil besteden, wilde ik graag mijn fiscale jaaraangifte uit besteden aan een financieel administratiekantoor. Daar hebben zij vaak een goede account werken die precies weet hoe zij mijn aangifte moeten aanpakken en verzorgen.

Fiscale aangifte

Mijn oog viel op de website van financieel administratiekantoor Reken op José, een eenmanszaak gevestigd in Woerden. Dat deze ondernemer een kantoor aan huis had sprak mij erg aan omdat het dan vaak wat persoonlijker aanvoelt. Ik heb dan ook telefonisch contact opgenomen met deze onderneming voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek liet een goede indruk achter en voelde goed aan, wat ik belangrijk vond omdat het toch om vertrouwelijke administratie gaat. Mijn administratie heb ik netjes achtergelaten bij haar en zij heeft het keurig en op tijd doorgezonden naar de belastingdienst. Bent u ook op zoek naar een boekhouder in Utrecht of omgeving, kijk dan eens op de website van haar bedrijf. Het is zeker de moeite waard.