Ga jij binnenkort een Mastercard aanvragen?

creditcard vergelijken

Wil jij binnenkort een mastercard aanvragen? Dan vraag je je vast af waar je nou eigenlijk op moet letten. Na deze blog te lezen wordt het vast wat duidelijker. 

Voor het bestellen van een Mastercard Classic, Mastercard Gold of Mastercard Black kan je veel informatie over vinden. Maar wat zijn nou de punten waar je echt op moet letten voordat je deze besteld? En hoe bestel je een creditcard. Naast het feit dat je deze in de meeste gevallen kan krijgen bij de bank, kan een mastercard ook eenvoudig online besteld worden via een online aanvraagformulier. Voor het aanvragen van een Mastercard Classic moet je wel rekening houden dat je minimaal 18 jaar moet zijn, per maand minimaal € 1.150,- netto verdienen en een Nederlands woonadres hebben.

creditcard vergelijken

Geen anonieme creditcard

Een mastercard aanvragen is niet anoniem. Zorg er daarom voor dat je onder andere een geldig identiteitsbewijs, netto maandinkomen en BSN bij de hand hebt. Na het invullen en indienen van het aanvraagformulier wordt jouw aanvraag in behandeling genomen. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt uit veiligheidsoverwegingen de creditcard geblokkeerd toegestuurd. Na het kiezen van jouw pincode en het activeren van de creditcard, kan je de mastercard gebruiken. 

TIjdens het mastercard aanvragen betaal je meestal een vast bedrag per jaar. Natuurlijk met zo min mogelijk transactie kosten. Deze transactiekosten zijn miniem. Met een MasterCard heb je altijd geld achter de hand voor onvoorziene uitgaven.

Wereldwijd wordt de mastercard bijna overal geaccepteerd: Momenteel kun je op bijna 30 miljoenen adressen in meer dan 200 landen betalen met een MasterCard.