Financieel adviseur Utrecht ook voor uw belastingaangifte

Ik ben een persoon die alles graag netjes en overzichtelijk wil hebben. Niet alleen mijn huis, maar ook mijn administratie. Zo ben ik wekelijks wel bezig om alle in en uitgaven netjes in mijn schrift te verwerken, en nu ben ik zelfs bezig om mijn administratie in een programma op internet te maken. Zo kan je met een paar klikken snel en makkelijk zien hoe mijn boekhouding eruit ziet. Eindelijk na een paar maanden heel wat uurtjes erin te hebben gestoken had ik alles in een boekhoudprogramma gezet, wat is dat makkelijk. Zodra ik weer iets heb gekocht  kan ik het in mijn boekhouding verwerken, het werkte prima, tot ik een virus in mijn computer kreeg, ineens was ik al mijn gegevens kwijt. En dat terwijl de belastingaangifte eerdaags de deur uit moet. Gelukkig heeft financieel adviseur Utrecht mij uit de brand kunnen helpen, en mijn administratie, en ook de belastingaangifte verzorgd, gelukkig net op tijd, kon ik mijn belastingaangifte alsnog versturen, mede dankzij financieel adviseur Utrecht. Zonder hun hulp was me dit nooit gelukt. Omdat ik zelf niet zo handig ben met computers heb ik mijn hele administratie maar uit handen gegeven, heb er genoeg slapeloze nachten over gehad. apple-desk-office-technology-300x200

Mijn administratie is nu goed geregeld

Ik heb gelukkig geen omkijken meer naar mijn administratie, hoef er geen slapeloze nachten meer over te hebben. Sinds ik het uit handen heb gegeven lijkt het allemaal er veel beter uit te zien. Zelfs als ik vragen erover heb kunnen ze me prima helpen. logo