Doijer & Kalff als vermogensbeheerder?

doijerkalff.nl is een onafhankelijke vermogensbeheerder die zich richt op vermogende particulieren, families en stichtingen. Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft vestigingen in Rotterdam en Hong Kong. Doijer & Kalff heeft als doel om haar klanten te ontzorgen op het gebied van vermogensbeheer en hen te helpen hun financiële doelen te bereiken. In deze tekst zullen we de dienstverlening van Doijer & Kalff als vermogensbeheerder verder toelichten en bespreken wat het betekent om klant te zijn bij deze organisatie.

Vermogensbeheer 

Als klant van Doijer & Kalff wordt u volledig ontzorgd op het gebied van vermogensbeheer. Dit betekent dat Doijer & Kalff uw vermogen actief beheert en monitort. Daarnaast ontvangt u regelmatig rapportages en persoonlijk advies om uw vermogen te optimaliseren. Doijer & Kalff werkt met een 360 graden benadering, wat inhoudt dat zij niet alleen kijken naar uw financiële situatie, maar ook naar uw persoonlijke doelen en wensen. Hierdoor wordt er een persoonlijk vermogensplan opgesteld dat volledig is afgestemd op uw situatie.

Beleggingsstrategie 

Doijer & Kalff hanteert een actieve beleggingsstrategie, waarbij zij gebruik maken van een wereldwijde beleggingsaanpak. Dit betekent dat zij beleggen in verschillende regio’s en sectoren, om zo het risico te spreiden en kansen te benutten. Daarnaast maakt Doijer & Kalff gebruik van duurzame beleggingsmogelijkheden, waardoor uw vermogen niet alleen financieel rendement oplevert, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Persoonlijk relatiebeheer 

Als klant van Doijer & Kalff heeft u een persoonlijke relatiebeheerder die u begeleidt en adviseert op het gebied van vermogensbeheer. U heeft regelmatig contact met uw relatiebeheerder en kunt altijd bij hem of haar terecht met vragen of opmerkingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de online portal van Doijer & Kalff, waar u 24/7 inzicht heeft in uw vermogen en transacties kunt uitvoeren.

In het kort biedt Doijer & Kalff als vermogensbeheerder een actieve en persoonlijke benadering van vermogensbeheer, waarbij uw vermogen wordt beheerd en gemonitord en er regelmatig rapportages en persoonlijk advies worden gegeven. Door de 360 graden benadering wordt er een persoonlijk vermogensplan opgesteld dat volledig is afgestemd op uw situatie en doelen. Doijer & Kalff hanteert een wereldwijde beleggingsaanpak en maakt gebruik van duurzame beleggingsmogelijkheden. Als klant heeft u een persoonlijke relatiebeheerder en kunt u gebruik maken van de online portal van Doijer & Kalff.

Bron: https://www.doijerkalff.nl