Dankzij WSNP, een schone lei

Vertrouw op WSNP schone lei! Dit is wat ik achter wil laten op mijn site. Ik heb namelijk van heel dichtbij mogen meemaken hoe het is om het aanvragen van kwijtschelding van een schuldsanering die wordt afgewezen. Goede vrienden van mij is dit helaas gebeurd, zij zijn in een ingewikkeld web terecht gekomen en nadat zij enigszins hadden geaccepteerd dat zij nu eenmaal in een sanering terecht kwamen, kwam er eigenlijk dubbel zo slechte nieuws bovenop. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een pro-deo advocaat, en gelukkig vond ik deze site. 

Met het plan van aanpak kregen zij weer goede hoop

WSNP kan je die schone lei geven, en daarom vind ik dat ik dit bericht niet van mijn site mag onthouden. Ik ben eens naar de video’s gaan kijken die ik op de site aan trof en al snel kreeg ik duidelijkheid. Daarna ben ik op de koffie gegaan bij mijn vriendin die deze hulp erg hard konden gebruiken. Gelukkig stonden zij er open voor want om eerlijk te zijn, waren de zorgen erg hoog en de hoop al best verloren. Er kon al snel een afspraak worden gemaakt. Hier ben ik niet bij geweest. Wel, kwamen zij direct na de afspraak naar mij toe en heb ik voor het eerst sinds een lange tijd een lach op beide gezichten gezien. Er werd een plan van aanpak besproken en dit gaf hen weer goede hoop.