Administratiekantoor IBEO Amsterdam

Administratiekantoor IBEO Amsterdam

Het administratiekantoor IBEO Amsterdam is een bedrijf die ons bijzonder goed heeft geholpen. Boekhouden is nooit mijn sterkste kant geweest en daar was ik inmiddels weer achter gekomen. Als eigenaar van een klein bedrijf moet je wel een beetje kaas hebben gegeten van het boekhouden. Lukt het je niet, dan is het verstandig om hier een professioneel bij te halen.

Zo eigenwijs als ik was, vertikte ik het om een buitenstaander erbij te halen. Ik probeerde mijn administratie en boekhouding zelf wel bij te houden. In het begin leek het te lukken. Maar zoals ik het nu zie, was het een poging om te overleven. Deze poging was gedoemd om te mislukken.

Administratiekantoor IBEO Amsterdam

Toch een professioneel erbij laten komen

Nadat ik voor de zoveelste keer een flink verschil in mijn kas had zitten, ben ik mij toch maar eens achter de oren gaan krabben. Want op deze manier is het ondernemerschap zeker niet voor mij weg gelegd. Toch maar de hulp van een expert ingeschakeld. Deze heb ik gevonden bij Ibeo. Dit bedrijf is ooit begonnen met twee vrienden, Geert en Sjoerd, die zelf ondernemers zijn. Langzaamaan is dit verder gaan groeien tot een bedrijf waar nu 30 superhelden aan het werk zijn.

Nadat ik eindelijk inzag dat mijn kunnen toch niet Zo goed is met betrekking tot de boekhouding, heb ik aan de bel getrokken. Een zeer goede stap, die ik jaren eerder had meten nemen. Want behalve dat ik nu in één oogopslag al mijn in en uitgaven kan zien, heb ik veel meert tijd om andere, belangrijke dingen te doen.

Administratiekantoor IBEO Amsterdam

Geweldige service

Inmiddels zijn wij een half jaar verder en maak ik nog steeds gebruik van de diensten van Ibeo. Dat zal ook wel nooit veranderen, want ik ben zo blij met deze service. In het begin was het even wennen, het idee dat er iemand anders in mijn boekhouding aan het spitten was. Maar dat was ook wel nodig, want hier klopte echt niets van. Tegenwoordig heb ik alles overzichtelijk in een app. Zeer handig en ik ben hier dan ook ontzettend blij mee.