Zeer tevreden over administratiekantoor Dordrecht

Nooit geweten dat de administratie bijhouden zo moeilijk kan zijn. Vroeger had ik al moeite om mijn eigen, persoonlijke administratie kloppend te krijgen. Ik hield aan het einde van de maand altijd een stukje maand over, meestal ging ik die laatste week altijd bij mijn ouders eten. Nu ik een startende ondernemer ben heb ik de hulp van administratiekantoor Dordrecht ingeschakeld. Dit administratiekantoor biedt mij een pakket wat speciaal voor startende ondernemers is samengesteld. administratiekantoor Dordrecht

Al het begin is moeilijk

Langzaam aan begint mijn eigen bedrijf een beetje vorm te krijgen. Gelukkig dat ik administratiekantoor Dordrecht de opdracht had gegeven om voor mij de administratie te regelen. Bepaalde administratieve zaken had ik over het hoofd gezien. Gelukkig heeft het administratiekantoor mij hierop attent gemaakt en ervoor gezorgd dat alles netjes in orde is gekomen. 

Inmiddels zijn wij al een paar maanden verder, de feestdagen staan voor de deur. Natuurlijk zijn deze feestdagen uiterst geschikt om meer bekendheid te krijgen bij nieuwe klanten. Maar als ik meer reclame voor mijn bedrijf wil maken, moeten er ook extra kosten worden gemaakt. Eerst mijn adviseur gevraagd of deze uitgave wel mogelijk was. Pas na zijn goedkeuring heb ik een drukkerij opdracht gegeven om mooie reclame folders te maken. Mijn administratie ziet er goed en overzichtelijk uit. administratiekantoor Dordrecht

Duidelijk en overzichtelijke administratie

Gelukkig hoef ik mij niet meer druk te maken om mijn administratie, die wordt nu netjes bijgehouden door een adviseur van Fablo BV.  Nog nooit is mijn administratie zo duidelijk en overzichtelijk geweest.