Zeer belangrijk, een levenstestament opstellen

Wanneer je bijvoorbeeld een eigen zaak hebt, kan het van belang zijn om een levenstestament opstellen. Mocht het zo zijn dat je bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval niet meer in staat bent om je eigen belangen te behartigen is het fijn dat iemand anders deze voor je kan regelen. Normaal regel je dit wanneer je dood bent gegaan, maar tegenwoordig zijn bepaalde zaken met leven ook zeer belangrijk. Denk bijvoorbeeld wanneer je na een ongeluk niet meer in staat bent om goed in de maatschappij te functioneren. Het is dan goed om te weten dat jij zelf jouw regels hebt vast gelegd wat er allemaal moet gebeuren en geen onbekende personen.  

Goed geregeld

Nadat een oom van mij plotseling was overleden heeft het mij wel aan het denken gezet om bepaalde zaken goed geregeld te hebben. Niet alleen bij overlijden, maar juist bij leven zijn deze zeer belangrijk. Daarom heb ik meteen een afspraak gemaakt om een levenstestament opstellen. Hierin moest staan welke medische behandelingen ik wel of juist niet wilde hebben wanneer ik hier zelf niet in staat was om te vertellen. En nog veel meer zaken die voor mij zeer belangrijk zijn, maar die ga ik je niet vertellen.