Wat is online marketing en kun je dit ook uitbesteden

Online marketing wordt gedaan om (meer) klanten op je website te krijgen met als doel dat deze klanten uiteindelijk ook (meer) gaan kopen. Online marketing wordt uitgevoerd op verschillende manieren en langs meerdere kanalen, zoals:

·         Social Media

·         Zoekmachine optimalisatie

·         Content marketing

·         Media marketing

·         Digital Advertising

Wil jij met je bedrijf ook: meer naamsbekendheid opbouwen; meer doen aan klantenbinding; meer bezoekers op je website die meer kopen of afnemen? Dan kun je Online Marketing uitbesteden aan GMU.online. Zij kunnen diverse (soorten) advertenties op zetten door gebruik te maken van de data gedreven software van Facebook. Met social media marketing wordt niet alleen geprobeerd een bepaalde doelgroep te bereiken, maar ook terug te laten komen en ze ertoe over te halen jouw product(en) te kopen. 

Zorgen dat je website niet alleen wordt bezocht, maar dat ook iets wordt gekocht!

Zeker 90% van de mensen die een website bezoeken, verlaten deze zonder iets te kopen.

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat remarketing de meest effectieve vorm is van online adverteren. Dat betekent dat je advertenties laat zien aan mensen die je website hebben bezocht. Naast digital advertising is ook zoekmachine optimalisatie en content marketing belangrijk. De seo specialist in meppel is in staat je te helpen om je diensten of producten bovenaan de lijst te krijgen in Google. De SEO specialist kan tekst voor je landingspagina schrijven, maar gaat ook op zoek naar websites die over jouw onderneming willen schrijven. Steeds vaker worden websites bezocht op mobiele apparaten en daardoor is het grootste gedeelte van alle zoekopdrachten nu afkomstig van mobiele apparaten. Dat is waar de SEO specialist zijn aandacht dan ook op richt.

Maak gebruik van de expertises van een online marketingbureau

Door gebruik te maken van de specialisten van GMU.online Google Partner maakt je gebruik van een online marketingbureau met grote kennis van Google Ads. Google partners hebben een partner badge van Google ontvangen wat betekent dat zij beschikken over de juiste vaardigheden en expertises voor online marketing.