Op zoek naar belastingdienst telefoon? Klik hier!

Op een maandagmorgen kreeg ik de opdracht van mijn baas om de belastingdienst telefoon te vinden. Elk jaar doen wij namelijk zelf de belastingaangifte. Ook hebben wij zelf inzicht over onze financiën. Nu gaan er hier en daar wel eens wat fout en weten wij niet zo goed welke cijfers wij moeten gebruiken. Daarom wilt mijn baas dit jaar op de juiste manier aangifte doen. Ook wilt hij op tijd de papieren in orde hebben.

Internetbelastingadviseur-120x120

Om meer te weten te komen over een bedrijf die ons advies hierover kan geven, ben ik het internet opgegaan. Op het internet komen veel websites naar voren die advies kunnen geven over de belastingaangiftes. Bij de Belastingdienst zelf zitten wij vaak lang aan de telefoon en moeten wij lang wachten op een antwoord. Dit zijn wij inmiddels beu. Mijn collega kwam de Belastingtelefoon tegen. Zij hebben namelijk een belastingdienst telefoon nummer die ons kan helpen met onze vraag. Dit maakt natuurlijk enige indruk op mij en heb ik besloten om dit bedrijf te bellen.

ContactBelasting-nieuws-small-120x120

De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van de Belastingtelefoon. Vervolgens werd ik netjes te woord gestaan en is het een zeer prettig gesprek. Aan de antwoorden te horen vind ik dat de telefonisten zeer deskundig zijn op het belastingaangifte gebied. Zij hebben mijn vragen namelijk zorgvuldig beantwoord en hebben mij erg goed geholpen. Diezelfde dag hebben wij belastingaangifte kunnen doen, geweldig! Wij komen hier zeker terug voor onze vragen.