Met Sap Advocaten staat u sterk!

Bij SAP werken advocaten die precies weten wat de beste strategie is om de waarheid boven tafel te krijgen over de toedracht. In het verleden zijn er veel ongelukken geweest, waarbij passagiers vliegramp letselschade oplopen. Wij weten precies de weg die bewandeld moet worden om de schade te verhalen, welke verdragen er van toepassing zijn en hoe ieder slachtoffer krijgt waar hij recht op heeft. Wij laten ons desgewenst ondersteunen door advocaten in het buitenland die ook in dit recht gespecialiseerd zijn. Wij doen er alles aan om mensen met vliegramp letsel schade te ondersteunen met onze advocaten. Mensen die een vliegramp letselschade oplopen weten vaak niet wat hun rechten zijn op het moment dat een vliegramp voorkomt. Met Sap Advocaten weet u precies waar u recht op heeft. Wij hebben al veel mensen geholpen met vliegramp letselschade. Wij van Sap Advocaten zullen er alles aan doen om mensen met vliegramp letsel schade te helpen!

Welke schade wordt vergoedt?

Veel slachtoffers hebben als gevolg van de vliegramp geestelijk letsel. Zij zijn bijvoorbeeld depressief, hebben slaapproblemen, zijn angstig en schrikachtig. De verdragen en voorwaarden bepalen dat alleen schade als gevolg van lichamelijk letsel moet worden vergoed. Wij zullen er alles aan doen om ook de psychische gevolgen te vergoeden.

Ons team

Het team van Sap advocaten bestaat uit ambitieuze professioneel advocaten die er alles aan zullen doen om u te verdedigen. Wij weten precies waar u recht op heeft en zullen er alles aan doen om u te geven waar u recht op heeft!