Is het nog slim om in Bitcoin te investeren?

Hoewel Bitcoin de laatste tijd weer een beetje aan het dalen is, blijft het nog steeds de meest populaire cryptocoin. Nog steeds zijn mensen geïnteresseerd in het kopen van de cryptocurrency en sommigen zien het dalen van de waarde als een ideaal moment om juist de coins te gaan open. Als je ook van plan bent om bitcoins te kopen, is dit de beste broker waar je dat makkelijk kunt doen via iDeal.

Bitvavo, de Nederlandse topbroker

Bij Bitvavo is het al helemaal feest en is er geen minimumbedrag voor het kopen van je bitcoins. Bitvavo heeft als doel om bitcoins en andere cryptocurrency voor iedereen beschikbaar te maken.

Je kunt er ook Litecoin, Ethereum, Ripple, Monero en Dash kopen en Bitvavo maakt automatisch wallets voor je cryptocoins aan. Om de veiligheid van je coins te vergroten, wordt het grootste deel van de coins die je koopt, bewaard in offline wallets. Ook is er een tweefactor-authenticatie proces.

Bitcoins kopen kun je het beste bij Bitvavo doen. Bitvavo is sinds 2017 uitgegroeid tot een zeer betrouwbare aanbieder en is van Nederlandse afkomst. Het bedrijf zit in Amsterdam gevestigd en beschikt over een BTW- en KVK-nummer. Dus waar wacht je nog op? Bitcoin bestellen kun je het beste bij Bitvavo doen via www.bitvavo.com/bitcoin.