Het adres voor financieel advies

Ben je op zoek naar een goed adres voor financieel advies, dan ben je bij het Administratiekantoor Reken op José aan het juiste adres. Voor mijn eigen zaak was ik ook op zoek gegaan en helemaal toen ik erachter kwam dat van mijn boekhouding niks klopte. Helemaal toen mijn boekhouder ziek was en ik geen tijd had om zijn werkzaamheden op te pakken. Via de website van Reken op José las ik de mogelijkheden die dit kantoor te bieden hadden, ook de mogelijkheid van een interim administrateur of boekhouder in te huren. Meteen contact met hun opgenomen en een afspraak gemaakt.  

Goed geholpen

Gelukkig was mijn eigen boekhouder na drie weken weer beter en kon deze zijn werkzaamheden weer oppakken, Maar in die tussentijd heeft Reken op José mij enorm geholpen en goed financieel advies gegeven. Niet alleen wat betreft mijn boekhouding, maar ook op veel andere gebieden hebben zij bij mij een lichtje doen branden. 

Heb je ook iemand nodig om je te kunnen helpen met eventuele achterstanden in jouw financiële situatie, dan kan ik je adviseren om contact op te nemen met het Administratiekantoor Reken op José. Zij hebben mij enorm geholpen tijdens de ziekte van mijn werknemer en wie weet kunnen ook zij iets voor jouw bedrijf betekenen.