Gabor veterschoen voor een gereduceerd tarief!

Gabor veterschoen

Gabor veterschoenVorige week heb ik weer eens een nieuw paar Gabor veterschoen aangeschaft. Deze wilde ik al langere tijd, want degene die ik hiervoor had, waren toch wel erg versleten inmiddels. Ik denk dat ik hier ongeveer 2 jaar bijna dagelijks op het rondgelopen. Dat vind ik nog vrij lang, aangezien ik er niet heel erg veel voor heb hoeven neerleggen. Deze heb ik namelijk toen in de uitverkoop gekocht voor een veel lagere prijs dan de originele. Ik kijk altijd goed uit naar koopjes, want dat is altijd mooi meegenomen. Het besparen van geld is niet iets waar ik in het dagelijks leven veel mee bezig ben, maar er is een website waar ik er wel altijd op let. Bij Van Bommel worden namelijk heel erg vaak dingen aangeboden met een lagere prijs. Daarom is het altijd een kijkje waard, want je weet nooit of er misschien iets tussen zit.

Geen enkele twijfel

Deze Gabor veterschoenen wilde ik eigenlijk al langere tijd. Toen ik deze in de sale zag, heb ik dan ook geen moment getwijfeld en de bestelling geplaatst. De kreeg ik de volgende dag al binnen en ze pasten mij ook nog precies. Deze site is echt een kijkje waard!

Meer verhalen