Dit moet je weten voordat je begint met crypto:

Zoals je misschien al weet is cryptocurrency de afgelopen jaren steeds populairder geworden / aan het worden. Voor mensen die er geen kennis over hebben is het soms erg lastig om te beginnen in het handelen van cryptocurrency. De meeste mensen weten namelijk ook niet precies wat crypto precies betekent, wat je er mee kunt doen of waar je op moet letten. Hieronder een aantal belangrijke zaken die je moet weten voordat je begint met crypto.

Wat is crypto ? 

Eigenlijk is het best simpel, cryptocurrency is een verzamelnaam voor digitale munten. Crypto munten zijn dus een ander soort geld dat bestaat. Er bestaan heel veel verschillende soorten cryptomunten, de bekendste cryptomunten zijn bitcoin en ethereum. Je kunt op verschillende websites de koersen van de verschillende munten in de gaten houden. Het minen van bitcoin wordt gedaan door een netwerk van computers die allerlei soorten rekensommen uitvoeren. Deze soort technologie wordt ondersteund door een blockchain-technologie. 

Wat is bitavo ?

Bitavo review is een belangrijke term als we spreken over cryptocurrency, bitavo is namelijk een Nederlandse aanbieder op het gebied van cryptovaluta. Bij DNB (De Nederlande Bank) is bitavo ook geregistreerd als de aanbieder van crypto diensten en crypto wallets. Je kunt hierdoor wanneer je crypto munten koopt als consument deze veilig bewaren.

Beheerd beleggen

Wanneer je hebt besloten om de crypto in te gaan kun je er ook voor kiezen om beheerd te gaan beleggen. Wanneer je kiest voor beheerd beleggen hoef je alleen zelf een budget neer te leggen en hoef je voor de rest zelf niet meer naar om te kijken. Je kunt hierdoor lekker zelf je eigen zaken blijven doen terwijl een ervaren bedrijf zoals Yieldt met jouw geld de crypto markt op gaat.