Bij Financial Lease een occassion leasen?

financial lease

Hebben jullie al eens van Financial Lease gehoord? Enkele weken geleden kwam ik in aanraking met dit bedrijf en daar ben ik in rap tempo erg tevreden over geworden. Het was namelijk noodzakelijk dat ik een auto zou gaan leasen en bij hen kon ik een mooie occassion regelen. Dat was ideaal, voor de prachtige prijs die zij mij aanboden. Natuurlijk krijg je een selectie van auto’s die binnen jouw budget vallen, maar die selectie was dus veel groter dan bij andere bedrijven. Bij hen kon ik namelijk een stuk duurdere auto’s krijgen voor hetzelfde bedrag. Dat is mooi meegenomen! Daarnaast ben ik ook erg tevreden over Financial Lease, omdat zij niet huiverden mij erg waardevol advies te geven. Zoals over de kosten van een verzekering. Die schijnen flink omhoog te zijn gegaan en daar had ik helemaal geen weet van! Ook even goed op letten dus.
financial lease

Kosten besparen

Inmiddels ben ik al een tijdje erg gelukkig met mijn auto. Hij werkt perfect en ziet er nog super goed uit! Hier kan ik mijn bedrijf wel mee runnen. Wil jij ook op deze manier kosten besparen? Het is in een handomdraai geregeld! Bij Financial Lease kun je ook terecht voor vrijblijvend advies. Is dat nog een te grote stap en wil je eerst oriënteren? Bekijk dan de website en zie wat zij allemaal aanbieden! Het aanbod dat zij hebben is erg groot dus ik weet zeker dat jij er ook iets zult vinden. Laat het me zeker nog eens weten!

 

financial lease