Belastingaangifte Amsterdam, de oplossing

Nooit geweten dat ik ooit aan zal kloppen voor hulp bij belastingaangifte Amsterdam.  Normaal had ik tot nu toe elk jaar de aangifte nog zelf geregeld, totdat ik vorige week een blauwe enveloppe op de deurmat had liggen. Normaal maak ik deze enveloppen zonder een probleem open, maar deze keer had ik al mijn twijfels, waarom weet ik niet precies. Helaas was mijn voorgevoel juist, en in plaats van dat ik geld terug zou krijgen zoals elk jaar moest ik een flink bedrag terug betalen. En niet terug betalen van het afgelopen jaar, nee ze hadden meteen de jaren ervoor ook al bekeken, en waren tot de conclusie gekomen dat er ook van de voorgaande jaren een flink bedrag terug betaald moest worden. Waarschijnlijk had ik ergens iets over het hoofd gezien waardoor ik nu zoveel mag terug betalen. In het vervolg laat ik mijn belastingzaken wel door belastingaangifte Amsterdam verzorgen, dan kan ik er zeker van zijn dat dit goed gebeurt. keyboard-254582_960_720-300x200 - kopie

Goed geregeld

Inderdaad had ik met de aangifte van de belasting een zeer domme fout gemaakt waardoor ik nu zoveel moest terug betalen. Gelukkig heeft accountantskantoor het een en ander kunnen rechtzetten waardoor ik iets minder hoef terug te betalen. Ik weet wel beter maar in de toekomst laat ik mijn belasting wel verzorgen en ga hier zelf niet meer mee aan de slag. Moet zeggen dat het wel zo makkelijk is om alles uit handen te geven, zo kan ik me zelf beter ontspannen zonder me druk te maken over de belastingaangifte. logo (1) - kopie